Cele mai noi articole

Top cele mai cumparate cadouri originale pentru tata

de Iulia Otomega in Jun 12, 2023

Cadouri pentru tata

Descopera colectia noastra de plachete personalizate, cu design original, pentru a iesi din tipar si pentru a ramane in memoria acelor persoane carora le-ai oferit respectivele cadouri. 

 

   1.Cadou pentru tata - Placheta din lemn pentru tata cu NUME GRAVAT

Cadou pentru tata

Tati e acea persoană care e alături de noi când suntem cei mai fragili, în primele luni de viață, e cel care ne ajută să facem primii pași împreună cu mama, ne învață să ne hrănim singuri, se joacă cu noi și ne arată dragostea lui cu fiecare ocazie pe care o are. Atunci când nu muncește din greu pentru ca noi să ducem o viață mai ușoară ca a lui. E cel care mai apoi ne susține să învățăm și să devenim persoane independente. Pentru toate astea, merită iubirea noastră.

2. Ceas pentru tata cu NUME GRAVAT si MAMA (inima)

Ceas pentru tata

Cand oferiți un cadou personalizat ce este unic prin compozitia sa, acesta va fi intotdeauna special, neexistand alt produs identic. Fie ca este vorba despre o placheta personalizata , o rama foto personalizata sau orice altceva, aceste cadouri personalizate sunt întotdeauna speciale și interesante. Ele pot face pe oricine sa se simta diferit si special. 

3. Ceas pentru tata

Ceas pentru tata
Aniversarea tatălui tău se apropie și ești în căutarea unui cadou care să creeze amintiri frumoase pentru anii următori? Alege un ceas personalizat - un cadou pentru tatăl tău cu un mesaj special.

4. Ceas pentru tata gravat

Ceas cadou pentru tata
Tatăl este stâlpul familiei, cel care întreține familia și va fi mereu cel care o întreține. Mâna lui, cea care te susține, exprimă cât de mult depinzi de el și importanța sprijinului său constant. Cu un nume personalizat de membru al familiei și un mesaj gravat special pentru el, cu siguranță îl va aprecia.

5.  Placheta din lemn  cu nume personalizat

Cadou pentru tata
Tata este o persoană specială și există mai multe criterii pe care ai putea să-ți dorești să le îndeplinească un cadou, dintre care nu în ultimul rând este să demonstrezi cât de mult îl iubești și îl apreciezi.

6. Ceas copac pentru tata cu NUME GRAVAT

Ceas cadou pentru tata
Probabil te-ai întrebat de mai multe ori „ce cadou pot alege pentru tatăl meu?”, mai ales în aceste zile când ai atât de multe opțiuni din care să alegi. Când nu ai la dispoziție mult timp, te poți ghida după două elemente: utilitatea și plăcerea celui pe care îl alegi, mai ales ca membru al familiei, și poți renunța la tiparele și decorul obișnuit care se aplică colegii de munca si prietenii. De asemenea, îl poți întreba ce anume îi lipsește sau își dorește pentru a-i oferi un obiect util.

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.