1. Conditii
Acest site este proprietatea Otto GIFTS SRL. Utilizarea de către dvs. a acestui site, orice servicii puse la dispozitie prin intermediul acestui site („ Servicii” ) sau achiziționarea de produse folosind site-ul și orice completare de înregistrare aplicabila sunt sub rezerva acordului dvs. cu termenii și condițiile stabilite în prezenta. Prin accesare sau înregistrare pentru a accesa orice parte a acestui site sau orice Servicii sau prin utilizarea oricărei părți a acestui site sau orice servicii sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, vă rugăm să nu continuați mai departe și să nu accesați sau utilizați acest site sau oricare dintre Serviciile făcute aici la dispoziție.
2. Drepturi de autor (COPYWRITE)
Acest site este administrat de Otto GIFTS SRL. Întregul conținut – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este protejat prin legislația românească și internatională a drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Proprietarul drepturilor de autor este Otto GIFT SRL. Aveți permisiunea de a tipări sau descarcă elemente web din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul OTTO GHIFTS SRL se pedepsește conform legilor în vigoare.
3. Termeni utilizare website
Acest site conține informații de proprietate a Otto GIFTS SRL, si prin prezentul sunteți de acord că aceste informații pot fi tratate drept confidențiale de către Otto GIFTS SRL, partenerii săi de afaceri și clienți sunt de acord să ia toate măsurile rezonabile pentru a proteja confidențialitatea informațiilor. Acest site este protejat de legea copyright România și tratatele internaționale.
Partenerii noștri de afaceri sau clienților care furnizează sau utilizarea informațiilor care sunt puse la dispoziție pe acest site, inclusiv le sunt singurii responsabili pentru corectitudinea și conținutul informațiilor furnizate sau utilizate și sunt de acord să nu să furnizeze orice informație care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei alte parti sau care este înșelătoare, frauduloase, defaimator, calomniator, amenintator, hartuitor, dăunător pentru minori, pornografic, obscen sau ilegal. Sunteți de acord (i) să nu retransmiteti, afișati public, vinde sau de a folosi informațiile prevăzute în scopuri de afaceri, și (ii) să nu modificati sau să elimineti orice informație sau orice acord sau alt anunțul de proprietate sau legenda pe oricare dintre informațiile, altele decât informațiile pe care le-ați furnizat.
Acest site poate fi utilizat doar de persoane cu vârstă mai mare de 14 ani.
4. Colectarea de informatii personale
www.cadourioriginale.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clientilor. Toate informațiile legate de contul clientului, tranzacții, corespondență, sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de www.darurialese.com sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare a site-ului nu implică colectarea de informații personale.
www.darurialese.com poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legatură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora, însă nu vor include date de identificare personală.
Utilizarea acestui site este exclusiv la latitudinea Otto GIFTS SRL, iar Otto GIFTS SRL isi rezerva dreptul de a interzice oricui să acceseze, navigare, furnizarea de informații sau descărcarea de informații de pe acest site. Nu se acordă nici un drept în sau către acest site, orice Servicii sau orice informații, altele decât dreptul limitat de a utiliza acest site, a Serviciilor sau informațiile în conformitate cu termenii acestui acord, precum și politicile și procedurile care Otto GIFTS SRL le adopta și le pune la dispoziție pe acest site. Otto GIFTS SRL poate rezilia accesul dvs. la acest site in orice moment.
5. Erori ale site-ului
În cazul în care un produs este listat pe site-ul www.darurialese.com la un preț incorect sau cu informații incorecte, comenzile pentru astfel de produse vor fi revizuite pentru a reflecta prețul sau informațiile corecte. Otto GIFTS SRL isi rezerva dreptul de a respinge orice comenzi plasate pe site.
6. Link-uri către alte site-uri
Acest site contine link-uri către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de Otto GIFTS SRL. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor alte site-uri. Vă încurajăm să fiti conștienți ca atunci când părăsiți site-ul nostru și să cititi declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site care colectează informații personale de identificare. 
7. Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Urgent Cargus Curier). Costul transportului este de 22 lei oriunde in tara.
Nu se percep taxe pentru kilometri sau kilograme suplimentare.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Termenul de realizare este de 2-4 zile lucratoare, iar cel de livrare de 1-3 zile in orasele mari si 3-5z ile in cazul satelor/comunelor.
In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi (Ziua Indragostitilor, 1-8 martie, Pastele, Craciunul etc.) precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, ne rezervam dreptul de a prelungi termenele de realizare si livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile Cadouri Originale, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.