Câte ceva..

Povestea noastră începe cu dragostea pentru lucrurile frumoase, făcute cu drag și dăruite persoanelor dragi. Ne dorim să acoperim o gamă cât mai largă de cadouri realizate prin inspirație și creativitate, originale, în care să regăsiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Veti gasi la noi carti sculptate cu mesaj, Plachete, Ceasuri de perete, cadouri din lemn, cadouri cu flori și multe alte produse, dar si consultanta in creearea produselor dupa nevoile dvs.

 

Cadouri din lemn

Fiind producatori, încercăm să concepem cele mai năstrușnice modele grafice pentru cadourile pe care le propunem. Asfel, creăm pentru voi, publicul și clineții noștri, nu doar ce credem noi că ar fi potrivit pentru diferitele ocazii și diferiții destinatari ai cadourilor, ci și ascultăm cererile voastre - creăm astfel împreună ceva minunat.

 

Aranjamente florale

În afara clasicelor aranjamente cu flori de săpun, ne place să combinăm toate ramurile muncii noastre spre a se regăsi creativitatea și originalitatea într-un cadou gândit și creat aparte de tot ceea ce deja s-a inventat.