01

Blank-uri

Pentru iubitorii de handmade, artă sau tot ceea ce presupune creație, oferim, prin stoc sau consultanță, diferite produse realizate din placaj de plop, pana la 4 mm grosime, de la figurine, cadrane de ceas, oglinzi pentru seturi de moț pana la coșuri pentru aranjamente florale, cutii etc.

02

Cadouri din lemn

Fiind producatori, încercăm să concepem cele mai năstrușnice modele grafice pentru cadourile pe care le propunem. Asfel, creăm pentru voi, publicul și clineții noștri, nu doar ce credem noi că ar fi potrivit pentru diferitele ocazii și diferiții destinatari ai cadourilor, ci și ascultăm cererile voastre - creăm astfel împreună ceva minunat.

Câte ceva..

Povestea noastră începe cu dragostea pentru lucrurile frumoase, făcute cu drag și dăruite persoanelor dragi. Ne dorim să acoperim o gamă cât mai largă de cadouri realizate prin inspirație și creativitate, originale, în care să regăsiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Veti gasi la noi carti sculptate cu mesaj, Plachete, Ceasuri de perete, cadouri din lemn, cadouri cu flori și multe alte produse, dar si consultanta in creearea produselor dupa nevoile dvs.

03

Carti sculptate

Această tehnică de îndoire a paginilor cărţilor îşi are originile în origami, arta tradiţională japoneză de pliere a hârtiei în variate modele, de la diverse creaturi, la obiecte ori forme decorative abstracte. Deși japonezii sunt cei care au ridicat acest meşteşug la rang de artă, tehnica a devenit foarte populară în statele Unite.

04

Aranjamente florale

În afara clasicelor aranjamente cu flori de săpun, ne place să combinăm toate ramurile muncii noastre spre a se regăsi creativitatea și originalitatea într-un cadou gândit și creat aparte de tot ceea ce deja s-a inventat.

Loading
Thank you for signing up!